Kuzu bio
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Ecocert
-
Tartósítószer-mentes
-
Mesterséges illatanyagok nélkül
-
Bio-eko
-
Örülök, hogy megtaláltam egy terméket, amit már nem találok franciaországban!
Contente d'avoir retrouvé un produit que je ne trouve plus en France !
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Kuzu bio értékelés
Alapja 1 értékelés
-
5 csillag1
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Celnat Bio kuzu egy fehér keményítő vagy kouzou keményítő, amelyet egész szárított gyökérből készítenek. Nagyon hatékony a szószok, kompótok és zselék sűrítésére. A kouzou, más keményítőktől eltérően, nagyra értékelik zselésítő képessége, íze, állaga és gyógyhatásai miatt.
Javallat
A kouzou egy évelő növény, amely a hüvelyesek családjába tartozik, és Japánból származik, ahol gyökeréért termesztik, amely élelmiszeripari keményítőt szolgáltat. A kiváló hírnévnek örvendő kouzou több mint 2000 éve része a kínai és japán konyhának és gyógyászatnak. A kouzouból nyert keményítő kivételes zselésítő és sűrítő a konyhában. Azokat az ételeket, amelyek tartalmazzák, gyógyhatással is felruházza. Csomagolás
A kouzou keményítő bizonyos molekulái segítenek megnyugtatni a beleket és enyhíteni a savtúltengés vagy a mikroorganizmusok okozta rossz közérzet érzését. A kouzou hatékony a híg széklet esetén is. Számos esetben, különösen gyomor- vagy bélpanaszok esetén, egy pohár kouzou krém gyorsan enyhülést hoz.
Alkalmazás módja
Ajánlott a kért mennyiséget kevés hideg vízben feloldani, majd a többi hozzávalóhoz adni, inkább a főzés végén. Enyhén melegítse, amíg lassan forrni kezd, miközben folyamatosan keveri; a kouzou besűrűsödik és áttetszővé válik.
Folyadék előkészítése kouzou porral. 1 teáskanál = 1/3 evőkanál
- Levesekhez minden 1 csésze (250 ml) folyadékhoz ½–¾ teáskanál
- Italokhoz ¾–1 teáskanál
- Vékony szószokhoz 2 teáskanál
- Gyógykrémekhez 1 evőkanál
- Sűrű szószokhoz 1 ½–2 ¼ evőkanál
- Zselékhez és feltétekhez 2 evőkanál
- Tofu készítéséhez 2 ¼–2 ½ evőkanál
- Kouzou tésztához 4 evőkanál
- Kouzou mochikhoz 5 ½ teáskanál
A kouzou használható kötőanyagként a liszt, nyílgyökér vagy kukoricakeményítő helyett, az alábbi arányok szerint: 1 teáskanál kouzou = 3 teáskanál liszt.
- 1 ½ teáskanál kouzou = 3 teáskanál nyílgyökér
- 4 ½ teáskanál kouzou = 3 teáskanál kukoricakeményítő
Savas folyadékok, mint például a citromlé, 10–15%-kal több kouzout igényelnek a sűrítéshez vagy zselésítéshez, mint a víz vagy az olyan lúgos folyadékok, mint az almalé.
Tárolási feltételek
Felbontás után fénytől védve, hűvös és száraz helyen tárolandó.
Összetevők
Pueraria lobata vadon termő gyökérkeményítő*.
(*) Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték341 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.5 G
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok84 G
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
Fehérjék0.2 G
-
Só0.05 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.