Árpa miszó
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Vegetáriánus
-
Bio-eko
Leírás
A Lima árpával készült miso egy sötét miso, amely szójából és árpából, tengeri sóval készül, magas minőségű fehérjében gazdag. Hagyományos erjesztési időtartama 12-től 20 hónapig terjed.
Javallat
A miso egy fermentált szójapaszta, amelyet a Távol-Keleten több mint 1300 éve használnak ételek ízesítésére, és magas minőségű fehérjetartalmáról ismert.
Az árpa lágysága határozza meg az árpa miso ízét. Ez a legnépszerűbb miso Japánban: mivel enyhébb ízű, mindennap használják.
Alkalmazás módja
Ajánlott mindenféle étel ízesítésére: levesekhez, szószokhoz, kenhető krémekhez, zöldséges ételekhez, főtt hüvelyesekhez vagy gabonafélékhez. Használja a misót melegen vagy hidegen. Vegyen egy kis tálat, tegyen bele egy kis misót és egy kis vizet vagy alaplevet. Keverje össze miközben pépesíti, majd adja hozzá a választott ételhez. Meleg ételeknél a misót a főzési idő végén adja hozzá.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.
Összetevők
Árpa* (39%), szója* (26%), víz, tengeri só, Koji (A. Oryzae).
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
JP-BIO-154
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték171 Kcal
-
Zsírok / lipidek4.8 G
-
Telített zsírsavak0.8 G
-
Szénhidrátok18 G
-
Cukrok13 G
-
Élelmi rost4.5 G
-
Fehérjék11 G
-
Só11.7 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.