Bio hatcho miso
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Ecocert
-
Tartósítószer-mentes
-
Mesterséges illatanyagok nélkül
-
Pasztőrözés nélkül
-
Bio-eko
-
Hatcho miso pasztörizálatlan: egy biztos érték. kár, hogy műanyagba van csomagolva
Hatcho miso non pasteurisé: une valeur sure. Dommage qu'il soit emballé dans du plastique
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
A termék megfelel annak, amit ismertem. tökéletes alaplének, mártásalapnak…..
és a szállítás problémamentes és mindig nagyon gyors.Produit conforme à ce que je connaissais. Parfait en bouillon, fond de sauce….. Et livraison sans souci et très rapide comme toujours.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése -
Kiváló mikrobiota integráció
Excelente integración de microbiota
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Bio hatcho miso értékelés
Alapja 3 értékelések
-
5 csillag2
-
4 csillag1
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Celnat Bio Hatcho miso egy paszta, amelyet szója fermentációjával nyernek 3 éven keresztül. Nemes és értékes élelmiszer, amelyet íze, tápanyaggazdagsága és a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt is nagyra becsülnek.
Javallat
A miszóban a szója fehérjeszerkezete 18 különböző aminosavra bomlik le (beleértve azokat is, amelyeket esszenciálisnak tartanak). Így még kis mennyiségben fogyasztva is a miszó fontos tápanyagforrás. Enzimekben gazdag, serkenti a gyomornedv elválasztását, erősíti a bél mikroorganizmus-flóráját és elősegíti az emésztést. A miszó segít eltávolítani a nem kívánt mikroorganizmusokat, és rendszeres fogyasztása még a szervezet által felszívott radioaktív részecskék eltávolítását is elősegíti.
Alkalmazás módja
Javasolt egy kevés langyos vízben feloldani. Öntsd zöldségeidre, gabonaféléidre vagy leveseidre, hogy ízesítsd őket (sós íz). Lehetővé teszi a hagyományos japán miso leves elkészítését is. Ne főzd, hogy megőrizze az enzimeket.
- A makrobiotikus konyhában a misót szinte naponta használják miso leves és sok más étel elkészítéséhez. Eléggé sós íze miatt só helyettesítésére is használható, hogy ízesítsük a gabonaféléket, hüvelyeseket, leveseket...
- Használható alapként főzőlevek készítéséhez.
- A misót szószok, krémek (nagyon jól illik tahinihez, szezámpüréhez) és ízletes mártások készítéséhez is felhasználják, amelyek jól illenek ételeidhez, de salátáidhoz is. Grillezett halra szórva a miso kiváló fűszer. Pácoláshoz is használható! A legjobb, ha a főzés végén adjuk hozzá, és nem főzzük (nem forraljuk), hogy megőrizzük az enzimeket.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolandó.
Összetevők
Szója* (65%), víz, tengeri só, fermentum: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték209 Kcal
-
Zsírok / lipidek6.6 G
-
Szénhidrátok18.8 G
-
Fehérjék22.4 G
-
Nátrium3.8 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.