Bio pasztőrözött fehér miso üvegben
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
Organikus Fehér Misónk egy ősi családi recept alapján készül Japán Nagano prefektúrájában, és ízletes egyensúlyt kínál a sós és édes között, egy umami csavarral.
Alkalmazás módja
Használja autentikus japán miso leves készítéséhez vagy ízesítésre, hogy gazdagítsa a pörköltek, főzelékek, szószok és salátaöntetek ízét, sőt akár máz készítéséhez is.
Oldja fel egy kevés vízben, és adja hozzá a főzés végén.
Figyelmeztetések
A miso természetesen sötétedni fog az idő múlásával; ez nem befolyásolja a minőségét. A miso élő termék, és a folyamatos erjedés miatt a fedél kidudorodhat. Ennek ellenére fogyasztása veszélytelen. A levegőnek való kitettség ártalmatlan fehér élesztők megjelenését okozhatja. Egyszerűen távolítsa el a habot.
Összetevők
Szója bab* 53%, Rizs*, Tengeri só és Víz.
*= Organikus termesztésből származik.
Tanúsítvány
NL-BIO-01 Nem EU Mezőgazdaság
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték141 Kcal
-
Zsírok / lipidek6.6 G
-
Telített zsírsavak0.7 G
-
Szénhidrátok5.3 G
-
Cukrok4.1 G
-
Fehérjék12 G
-
Só13.1 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.