Mimasa
Genmai miso
3 679,05 Ft

9 Darab(ok) raktáron

Segítségre van szüksége?

Genmai miso

400 G
Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
A Mimasa genmai miso egy paszta, amely szójából és barna rizsből készül. Hagyományos, évszázados módszerekkel, cédrusfahordókban, szobahőmérsékleten erjesztik.
Leírás megtekintése
3 679,05 Ft
9197.62 HUF/Kg
Raktáron
Vásárold meg ma, és kapd meg innen
Nem tudjuk megerősíteni a szállítás várható dátumát. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hűségpontok

E termék megvásárlásával a következő rendelésedhez akár

pont = kedvezmény

Hogyan működik?

Naturitas Club Gyűjts pontokat minden vásárlás után Rendelj, és minden elköltött font után 5 kedvezménypontot kapsz. 1 db 80 Ft-os vásárlás = 1 pontt

Naturitas Club Szerezz több pontot más műveletekért Töltsd ki a profilodat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy értékeld a megrendelt termékeket. Minden egyes akcióért akár 50 pontot is szerezhetsz.

Naturitas Club Váltsd be a pontjaidat a következő rendelésednél És... automatikus kedvezményt kapsz a rendelésed teljesítése után! 100 pont: 400 Ft kedvezmény

9 Darab(ok) raktáron

Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
  • Biztonságos fizetés a következő módon:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

A terméket a megrendelés visszaigazolt kézbesítési dátumától számított 14 napon belül visszaküldheti, ha nem használta és eredeti csomagolásában van.

Lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan működik a rendelésvisszaküldés:

  1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és adja meg rendelési számát.
  2. Csomagold be és készítsd elő a csomagot.
  3. Adja át a csomagot a szállítónak.
  4. Várja meg, amíg a visszatérítés megérkezik a kiválasztott fizetési módra.

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Leírás

Kérdések és válaszok (0)

Leírás

A Mimasa genmai miso egy paszta, amely szójából és barna rizsből készül. Hagyományos, évszázados módszerekkel, cédrusfahordókban, szobahőmérsékleten erjesztik.

Javallat

A gyártási folyamat négy szakaszra oszlik: az első a koji elkészítése, majd a szója előkészítése, ezután a koji és a szója összekeverésének folyamata következik, végül pedig a miso erjesztése. A szóját megmossák és beáztatják. Mérete 2,2-szeresére nő. Ezután gőzölik, lehűtik, majd összekeverik kojival és tengeri sóval. Ezután az egész keveréket összezúzzák. A Mimasa Genmai miso hagyományos, évszázados módszerekkel erjed, cédrusfahordókban, szobahőmérsékleten. Az erjedés során a koji enzimei és mikroorganizmusai aktiválódnak, és az oxidáció elkerülése érdekében nehéz köveket helyeznek a hordók tetejére, hogy összezúzzák a keveréket, elválasszák a miso pasztát a levegőtől, és felgyorsítsák az erjedést.

Alkalmazás módja

Ajánlott fűszerként levesekhez, pástétomokhoz, hüvelyesekhez és gabonafélékhez. Lehetőleg az étel elkészítése végén adjuk hozzá. Adagonként egy kis teáskanál hatcho misót oldjunk fel a levesben vagy alaplében. Hagyjuk néhány percig állni, majd tálaljuk. Finom pástétomokat is készíthetünk belőle tahinivel és vízzel keverve, vagy öntetként szószokhoz használhatjuk. Figyelembe kell venni, hogy a hatcho misóhoz nem szükséges sót adni, mivel már eleve sós fűszer.

Tárolási feltételek

Hűvös, száraz helyen tárolandó.

Összetevők

Szójaszemek (60,86%), Barna rizs (26,08%), Tengeri só (11,30%), Víz (1,74%), Koji mag (Aspergillus orizae) (0,02%).

 

Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.

SKU: LP-0200486
2VFNKS5H

Tápértéktáblázat

  • 100 Gramm részére
  • Energiaérték
    163 Kcal
  • Zsírok / lipidek
    7 G
  • Telített zsírsavak
    0.9 G
  • Szénhidrátok
    9.1 G
  • Cukrok
    8.2 G
  • Élelmi rost
    7.7 G
  • Fehérjék
    12.1 G
  • 10.18 G
  • Nátrium
    4.07 G

Specifikációk

  1. Ehhez a termékhez még nincs kérdés.

Kérdések és válaszok

Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.