Paradicsompasszírozat
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Olaszországban készült
-
Bio-eko
Leírás
Az Elsa Nero paradicsompüré hosszú szárú paradicsomokból áll, ideértve a Coimbra, Ercole és más fajtákat, amelyeket körülbelül 25 gazdaság termel a Pó-delta területén, Ferrara és Ravenna tartományok között.
Javallat
Az általunk választott paradicsomfajták, amelyekből készítettük a kész szószok kínálatát, kemény és jól strukturált húsúak, valamint édes és finom ízűek.
A paradicsomokat, amelyeket július, augusztus és szeptember hónapokban szüretelnek a megfelelő érettségi szinten, átlagosan feldolgozzák az ízek, aromák és tápanyagok megőrzése érdekében. A mosás és válogatás után a héjat gőzzel távolítják el a paradicsomokról, csak ezután törik össze, passzírozzák és koncentrálják őket. A terméket magas hőmérsékletre melegítik, palackozzák és pasztörizálják a tartósság biztosítása érdekében.
A mezőtől a feldolgozásig a paradicsom organoleptikus tulajdonságait folyamatosan ellenőrzik és vizsgálják, hogy a lehető legjobb ízt kínálják önnek.
Alkalmazás módja
Ajánlott a felbontás után 3-4 napon belül elfogyasztani.
Tárolási feltételek
Felbontás után hűtve tárolandó.
Összetevők
Paradicsom.
Tanúsítvány
It-bio-009 agricultura italiaTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték33 Kcal
-
Zsírok / lipidek0 G
-
Telített zsírsavak0 G
-
Szénhidrátok5.3 G
-
Cukrok4.4 G
-
Élelmi rost2.7 G
-
Fehérjék1.7 G
-
Só0 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.