Pasztörizálatlan lencsemiso
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Bio-eko
-
Enyhe és illatos íz. jó tudni az erjedés során szerzett tapasztalatot.
Goût doux et parfumé. Bon savoir faire pendant sa fermentation.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Pasztörizálatlan lencsemiso értékelés
Alapja 1 értékelés
-
5 csillag1
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A lima lencsemisó egy fermentált paszta, amely barna lencséből és rizsből készül. nem tartalmaz szóját, nincs pasztőrözve, és japánban, a japán kézműves szabványok szerint készül.Alkalmazás módja
A misót mindenféle ételben leveskockaként használják az íz fokozására: levesekben, szószokban, kenhető krémekben, zöldségételekben, vinaigrettekben stb.
Elég egy kis mennyiséget összekeverni az étellel, hogy élvezze az umami ízét.
Összetevők
Víz, szója*, tengeri só 9,8%, búza*, alkohol*, ecet*, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, koji (aspergillus oryzae). * ökológiai gazdálkodásból
ez az információ változhat. nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Jp-bio-154 nem eu mezőgazdaságTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték117 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.6 G
-
Telített zsírsavakG
-
Szénhidrátok19 G
-
Cukrok16 G
-
Élelmi rost4.2 G
-
Fehérjék6.8 G
-
Só11.3 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.