Shiro miso fermentált rizs- és szójababpaszta
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
-
Nagyon jó miso, gluténmentes, könnyen emészthető és enyhe ízű.
Muy buen miso sin nada de gluten muy digestivo y de sabor suave
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Imádom!!! Egy kicsit édes íze van, és szinte mindenhova teszem, és mindig melegítés nélkül.
¡¡¡ me encanta!!! Tiene un sabor un poco dulce, y se lo pongo a casi todo, y siempre sin calentar
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Shiro miso fermentált rizs- és szójababpaszta értékelés
Alapja 2 értékelések
-
5 csillag2
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A miso árpával elősegíti a lipoproteinek megelőzését és a magas vérnyomás elkerülését, többek között.
A mugi miso szójából és árpából készül, és jellemzően édes ízű, annak ellenére, hogy a készítéséhez tengeri sót is használnak.
A koji-t (Aspergillus oryzae) először az árpával keverik össze, majd az erjedés után adják hozzá a szójához.
A gyártási folyamat négy lépésből áll: az első a koji előkészítése, aztán a szója előkészítése, a koji és a szója összekeverése, végül a miso fermentálása. A szóját megmossák és beáztatják. Mérete 2,2-szeresére nő. Ezután gőzölik, hagyják kihűlni, majd összekeverik a kojival és tengeri sóval. Ezután az egész keveréket összezúzzák.
A MIMASA mugi miso 18 hónapig erjed, évszázados hagyományos módszerekkel, cédrusfahordókban, szobahőmérsékleten. Az erjedés során a koji enzimei és baktériumai aktiválódnak, és az oxidáció elkerülése érdekében nehéz köveket helyeznek a hordók tetejére, hogy lenyomják a keveréket, elzárják a miso pasztát a levegőtől, és felgyorsítsák az erjedést.
A MIMASA mugi miso előállításához kizárólag természetes összetevőket (nem génmódosított szója, árpa, víz, tengeri só, burgonyakeményítő és koji mag) használnak, amelyeket műtrágyák és egyéb vegyszerek nélkül termesztenek.
Az eredmény egy egyedülálló aromájú és minőségű, tápanyagokban gazdag termék.
Alkalmazás módja
Hagyományosan különösen fűszerként fogyasztják levesekben, pástétomokban, hüvelyesekben és gabonafélékben. Általában akkor adjuk hozzá, amikor már befejeztük az étel főzését, és lekapcsoltuk a tüzet.
Ekkor adagonként egy kis teáskanál MIMASA mugi misót oldunk fel a levesben vagy alaplében. Hagyjuk néhány percig állni, és már tálalhatjuk is. Finom pástétomokat is készíthetünk úgy, hogy összekeverjük MIMASA bio tahinivel és vízzel, vagy használhatjuk öntetként szószokban.
Figyelembe kell venni, hogy a MIMASA mugi misóhoz nem szükséges sót adni, mivel már önmagában is sós fűszer. Emiatt a MIMASA mugi misó nagyon nehezen romlik meg, de ha meleg helyen élünk, a felbontás után érdemes hűtőbe tenni. Mivel fermentált termék, nem szabad felforralni, mert különben elveszíti tulajdonságait.
Összetevők
Erjesztett rizs és szója keveréke.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték190 Kcal
-
Zsírok / lipidek5.1 G
-
Telített zsírsavak0.7 G
-
Szénhidrátok22.1 G
-
Cukrok18.6 G
-
Élelmi rost0 G
-
Fehérjék10.9 G
-
Só5.31 G
-
Nátrium2.125 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.