Agarpor
Leírás
Az agar természetes zselésítő por, amely tengeri vörös algákból származik. Tökéletes vegetáriánus helyettesítője a marhahúsból készült zselatinnak bármilyen ételalkalmazásban, és kiváló sűrítő levesekhez, zselékhez, fagylaltokhoz és még sok máshoz.
Alkalmazás módja
Ajánlott egy kis lábasban, tegyen 1/2 teáskanál agarport fél pohár vízbe.
Hagyja, hogy a keverék lassú tűzön forrjon 5 percig.
Adja hozzá a kívánt gyümölcsöket vagy zöldségeket.
Öntse formába, és hűtse 20 percig.
Összetevők
Agar por
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.