Japán hijiki alga
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio
-
Vegetáriánus
Leírás
A hijiki jellegzetes, kissé erős ízéről ismert, amely ízletes lesz, ha hozzászokik. Általában külön főzik, és köretként fogyasztják, bár más zöldségekkel és gabonafélékkel is keverik.
Javallat
Magas kalciumtartalommal rendelkezik, és nagyon gazdag karotinban vagy provitamin A-ban is. Nagyon ajánlott gyermekeknek és várandós anyáknak.
Japánban a hijiki algákat jó hírnév övezi öregedésgátló kezelésként, mivel nemcsak méregtelenítők, hanem nagyon alkalmasak a csontok, körmök és haj erősítésére is.
Alkalmazás módja
Ajánlott 30 percig főzni egy zöldségalapú rántással. Gabonafélékkel együtt is főzhető.
Tárolási feltételek
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Összetevők
Hizikia fusiforme (100%).
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték209 Kcal
-
Zsírok / lipidek2.1 G
-
Telített zsírsavak0.7 G
-
Szénhidrátok17.4 G
-
Cukrok1.2 G
-
Élelmi rost47.2 G
-
Fehérjék6.6 G
-
Só9.2 G
-
Nátrium3.7 G
-
Kálium3100 G
-
Kalcium1500 G
-
Vas19.3 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.