Terrasana
Kombu bio
2 411,31 Ft
Segítségre van szüksége?

Kombu bio

50 G
Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
A kombu egy ízletes, jódtartalmú alga, amelyet rizs vagy bab főzéséhez használhatsz, hogy több ízt (umami) adj az ételhez. A kombu a hideg, északi Hokkaidó szigetről származik Japánban.
Leírás megtekintése
2 411,31 Ft
48226.20 HUF/Kg
Raktáron
Vásárold meg ma, és kapd meg innen
Nem tudjuk megerősíteni a szállítás várható dátumát. További információért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hűségpontok

E termék megvásárlásával a következő rendelésedhez akár

pont = kedvezmény

Hogyan működik?

Naturitas Club Gyűjts pontokat minden vásárlás után Rendelj, és minden elköltött font után 5 kedvezménypontot kapsz. 1 db 80 Ft-os vásárlás = 1 pontt

Naturitas Club Szerezz több pontot más műveletekért Töltsd ki a profilodat, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy értékeld a megrendelt termékeket. Minden egyes akcióért akár 50 pontot is szerezhetsz.

Naturitas Club Váltsd be a pontjaidat a következő rendelésednél És... automatikus kedvezményt kapsz a rendelésed teljesítése után! 100 pont: 400 Ft kedvezmény

Üzletértékelések (4,70 / 5) KIVÁLÓ
  • Biztonságos fizetés a következő módon:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

A terméket a megrendelés visszaigazolt kézbesítési dátumától számított 14 napon belül visszaküldheti, ha nem használta és eredeti csomagolásában van.

Lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan működik a rendelésvisszaküldés:

  1. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és adja meg rendelési számát.
  2. Csomagold be és készítsd elő a csomagot.
  3. Adja át a csomagot a szállítónak.
  4. Várja meg, amíg a visszatérítés megérkezik a kiválasztott fizetési módra.

Hogyan kérhetek visszatérítést?

Terméktulajdonságok

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukor nélkül
  • Élesztőmentes
  • Hozzáadott só nélkül
  • Bio-eko

Leírás

Kérdések és válaszok (0)

Leírás

A kombu egy ízletes, jódtartalmú alga, amelyet rizs vagy bab főzéséhez használhatsz, hogy több ízt (umami) adj az ételhez. A kombu a hideg, északi Hokkaidó szigetről származik Japánban.

Javallat

Ha főzés közben kombut adsz az ételhez, a rizs és a bab további ízt kap.

A japánok a kombut ugyanúgy használják, ahogy a legtöbb európai a babérlevelet.

A kombu a hideg éghajlatú északi Hokkaido szigetéről származik, amely nagyon alkalmas a kombu termesztésére.

A kombu természetesen sok jódozott anyagot tartalmaz (232,7 mg/100 g).

Bár maga a kombu jó anyag, bizonyos csoportok számára van napi bevitel felső határa.

Ez az oka annak, hogy a kombut nem eszik meg, hanem főzéshez használják.

Jó tudni:

  • Vegán eredetű
  • Igazi japán algák
  • Kényelmes csíkokban
  • További ízt (umami) adnak az ételnek
  • Rizzsel, babbal vagy zöldségekkel főzhetők
  • Az összes alga közül a legtöbb jódot tartalmazzák (232,7 mg/100 g)
  • A hideg japán Hokkaido szigetén gyűjtik
  • Japánban készült

Alkalmazás módja

Főzz meg 1 vagy 1/2 csíkot rizzsel, zöldségekkel vagy hüvelyesekkel az extra umamiért. A főzés után vedd ki a csíkot és dobd ki. Ha dashisoakot szeretnél készíteni, áztass 1 csík kombut és 2 darab shiitaket 1 liter vízben a hűtőben 4 és 20 óra között.

Figyelmeztetések

Tartalmazhat nyomokat: Rákfélék, hal és kagylók.

Tárolási feltételek

Tárolja nyitás után légmentesen zárt, száraz és sötét helyen, szobahőmérsékleten (maximum 20 °C).

Összetevők

Kombu* (Japán).

* = ökológiai gazdálkodásból származik

(A tápértékadatok 100 gramm elkészített termékre vonatkoznak.)

 

Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.

Tanúsítvány

Nl-bio-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Tápértéktáblázat

  • 100 Gramm részére
  • Energiaérték
    37 Kcal
  • Zsírok / lipidek
    G
  • Telített zsírsavak
    G
  • Szénhidrátok
    2.4 G
  • Cukrok
    G
  • Élelmi rost
    9.4 G
  • Fehérjék
    1.8 G
  • 0.53 G

Specifikációk

  1. Ehhez a termékhez még nincs kérdés.

Kérdések és válaszok

Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.