Kombu-kushiro tengeri algák
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A sötétzöld színű, kemény állagú Kombu algák Hokkaidó északi részén a tengerben nőnek, és tökéletesek zöldséges pörköltekhez, tofuhoz vagy szejtánhoz való hozzáadásra. Ideálisak továbbá hüvelyesek főzéséhez is. Az ajánlott adag személyenként heti 5 gramm nyers alga.
Ökológiai gazdálkodásból származik, halgazdaságban termesztve.
Javallat
Tökéletesek zöldségraguhoz, tofuhoz vagy szejtánhoz való hozzáadásra.
Eredet: Spanyolország. Tengeri algák kézzel gyűjtve természetes élőhelyükön, Galícia partjainál (Biskai-öböl és portugál vizek).
Alkalmazás módja
Áztassa sós vízben 20 percig, cserélje le a vizet, és áztassa további 20 percig. Hidratáláskor a száraz súlya hétszeresére nő. Főzze kb. 35-40 percig.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat szója, hal, glutén, diófélék, szezám, rákfélék és kagylók nyomait.
Tárolási feltételek
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Összetevők
Szárított Kombu tengeri alga (Laminaria ochruleuca) ökológiai gazdálkodásból.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
ES-ECO-022-GA
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték179 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.5 G
-
Telített zsírsavak0.1 G
-
Szénhidrátok18 G
-
Cukrok0 G
-
Élelmi rost34 G
-
Fehérjék9.2 G
-
Só5.1 G
-
Nátrium3 G
-
Foszfor320 G
-
Kalcium430 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.