Wakame alga
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Gluténmentes
-
Bio-eko
-
kiváló termék, újravásárlásra érdemes
ottimo prodotto, da riacquistare
Fordítva innen: naturitas.it
Eredeti megtekintése -
Jó algák, már apró darabokra törve, csak hidratálni kell.
Boas algas, já vêm partidas aos pedacinhos, é só hidratar
Fordítva innen: naturitas.pt
Eredeti megtekintése
Wakame alga értékelés
Alapja 3 értékelések
-
5 csillag3
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Probios wakame algái barna színűek, kézzel szedik őket, és alacsony hőmérsékleten (legfeljebb 38°C-on) szárítják. Állaguk húsos és ropogós, ízük karakteres.
Javallat
A wakame algák egy teljes vonalát alkotják a kézzel Európában gyűjtött, bio minősítésű tengeri algáknak. Minden referencia gluténmentességet garantál. Hagyományosan a miso leves elkészítéséhez használják.
*A kapott csomagolás kissé eltérhet a termékoldalon ábrázolttól.
Alkalmazás módja
Javasolt kis mennyiségben és alkalomszerűen használni: például hetente egyszer, személyenként.
Rehidratálva és 5 percig főzve: köretként második fogásokhoz. Rehidratálva és hozzávalóként hozzáadva a következők főzéséhez: levesek, pörköltek, krokettek, omlettek, tészta, rizs, kuszkusz. Kiváló a miso leves elkészítéséhez. Rehidratálás: 1) Áztassa vízben 10 percig. 2) Szűrje le, és távolítsa el a felesleges vizet. 3) Tiszta vízbe tegye 10 percre. 4) Szűrje le, és távolítsa el a felesleges vizet. 5) Az alga súlya tízszeresére nő.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat nyomokban puhatestűeket és puhatestűekből készült termékeket, dióféléket és halat.
Összetevők
*wakame. *bio
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték169 Kcal
-
Zsírok / lipidek2 G
-
Telített zsírsavak0.7 G
-
Szénhidrátok3 G
-
CukrokG
-
Élelmi rostG
-
Fehérjék17 G
-
Só12.4 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.