Bio lóbabkeményítő
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Vegán
-
Bio-eko
Leírás
A babkeményítő egy olyan összetevő, amelyet sok gluténmentes élelmiszeripari alkalmazásban használnak.
Javallat
Erős zselésítő, kötő- és sűrítő tulajdonságainak köszönhetően a babkeményítő-koncentrátum tökéletes összetevő számos élelmiszerhez, beleértve a leveseket, szószokat, növényi eredetű húsokat és az instant ételeket.
Emellett fehérjetartalma jóval magasabb, mint bármely más keményítőé, így bármilyen elkészített ételhez, amelyhez hozzáadják, fehérjeértéket is biztosít.
A sütőiparban ideális a következők elkészítéséhez: kenyerek, torták, muffinok stb.
Az élelmiszeriparban általánosságban szószok, salátaöntetek, levesek, krémek, növényi húsok és pástétomok készítéséhez stb.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat nyomokban dióféléket és szezámmagot.Tárolási feltételek
Hűvös helyen (18°c alatt), szárazon, napfénytől védve és a talajtól elszigetelten tárolandó.Összetevők
100% lóbabkeményítő (Vicia faba)*.
*Ökológiai gazdálkodásból származik.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
Es-eco-020-cv eu mezőgazdaságTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték322 Kcal
-
Zsírok / lipidek1.5 G
-
Telített zsírsavak1 G
-
Szénhidrátok56.5 G
-
Cukrok2.7 G
-
Élelmi rost7 G
-
Fehérjék17 G
-
Só0.05 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.