Bio csicseriborsó
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A pedrosillano csicseriborsó kisebb méretű, mint a kastíliai, ezért kevesebb idő alatt fő meg. Értékelik vajasságáért és intenzív ízéért. Több fehérjét tartalmaz.
Javallat
Ez egy vékony héjú csicseriborsó. Főzés után megőrzik formájukat és héjukat anélkül, hogy leválnának, ami kellemes ízlést biztosít. A csicseriborsó gazdag fehérjében, szénhidrátban, rostban, vasban és folátokban.
Alkalmazás módja
Ajánlott előző este beáztatni. Mossuk meg őket. Tegyük főni a vizet, és ha már forró, fedjük be kb. három ujjnyi vízzel. Közepes lángon hagyjuk forrni kb. 45 percig kuktában vagy 2 órán át fazékban.
Tárolási feltételek
Tárolja hűvös, sötét helyen
Összetevők
Csicseriborsó*
*biogazdálkodásból származik
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
CcpaeTápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték388 Kcal
-
Zsírok / lipidek5.5 G
-
Telített zsírsavak2 G
-
Szénhidrátok44.3 G
-
Cukrok6.25 G
-
Élelmi rost15.5 G
-
Fehérjék20.8 G
-
Só0.001 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.