Fekete csicseriborsó
Terméktulajdonságok
-
Olaszországban készült
-
Bio-eko
-
Az ízük jó, de nem nagyon különböznek a normálistól, főzés után valóban sötétebb színűek, de nem feketések.
De sabor están buenos, pero tampoco no se diferencian mucho de los normales, si que tienen, una vez cocidos un color más oscuro, pero no negros.
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése -
Pozitívan megleptek, ráadásul csíráztathatók, még a csíráztatás után is készíthetsz belőlük nagyon ízletes és magas tápértékű hummuszt.
Me han sorprendido para bien y además se pueden germinar, incluso después de germinado puedes hacer un hummus muy sabroso y de alto valor nutritivo
Fordítva innen: naturitas.es
Eredeti megtekintése
Fekete csicseriborsó értékelés
Alapja 4 értékelések
-
5 csillag4
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
Lenyűgöző fekete csicseriborsó, egyedi, nagyon ritka, nagyon kicsi, szabálytalan alakú és ráncos. Ez egy olyan fajta, amelyet elsősorban a Földközi-tenger medencéjében termesztenek, ahol Olaszország értékes termeléssel rendelkezik.
Tárolási feltételek
Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Összetevők
Fekete csicseriborsó.
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
Tanúsítvány
IT-BIO-006 Olaszország mezőgazdasága
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték316 Kcal
-
Zsírok / lipidek6.3 G
-
Telített zsírsavak0.8 G
-
Szénhidrátok46.9 G
-
Cukrok3.7 G
-
Élelmi rost13.6 G
-
Fehérjék20.9 G
-
Só15 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.