Csicseriborsóliszt
Terméktulajdonságok
-
Tartósítószer-mentes
-
Mesterséges illatanyagok nélkül
-
Bio-eko
-
A gluténmentes cukrászat klasszikusa, különösen jó palacsintákhoz, rizsliszttel keverve.
Un classique de la pâtisserie sans gluten, notamment pour de bonnes crêpes mélangée à de la farine de riz.
Fordítva innen: naturitas.fr
Eredeti megtekintése
Csicseriborsóliszt értékelés
Alapja 1 értékelés
-
5 csillag1
-
4 csillag0
-
3 csillag0
-
2 csillag0
-
1 csillag0
Leírás
A Közel-Keletről származik, és ott évezredek óta fogyasztják; úgy tartják, hogy a csicseriborsót már a Kr. e. XII. században termesztették gabonafélékkel, borsóval és lencsével együtt. Liszt formájában a legegyszerűbb recepteket is gazdagítja különleges ízével, és gasztronómiai jegyet ad az ételeknek.
Javallat
Gyorsan elterjedt Indiában, ahol a fő hüvelyes növénnyé és az indiaiak étrendjének alapélelmiszerévé vált. Megállapították, hogy a föníciaiak voltak azok, akik sikeresen bevezették a csicseriborsót Spanyolországba. Az amerikai kontinens meghódítása során is megjelent.
Alkalmazás módja
Ajánlott a hagyományos socca, farinata, calentita vagy akár panisses elkészítéséhez használni.
Figyelmeztetések
Lehetséges nyomokban glutént, szóját, dióféléket (mogyorót, mandulát, kesudiót) és szezámmagot tartalmazhat.
Összetevők
Csicseriborsó (100%)
Ez az információ változhat. Nézze meg a termék csomagolását.
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.