Kukoricakeményítő (natív)
Spórolj ezekkel a csomagokkal
-
Biztonságos fizetés a következő módon:
-
Terméktulajdonságok
-
Bio-eko
Leírás
A kukoricakeményítő a kukoricaszem elsődleges összetevője. Ez egy poliszacharid (összetett szénhidrát), amely két glükóz-polimerből (amilopektin és amilóz) áll, és a növények tápanyagraktára. A kukorica, tudományos nevén Zea mays, más neveken is ismert, például csöves kukorica és főtt kukorica. Ez egy Mexikóból származó növény, amely a pázsitfűfélék (Gramineae) családjába tartozik, akárcsak a zab, az árpa, a rozs és a köles.
Alkalmazás módja
Ideális pudingok, krémek, szószok vagy levesek sűrítésére. Használható továbbá a desszertek könnyebbé és lágyabbá tételéhez is.
- Pörköltek, szószok és levesek sűrítésére.
- Nedvesítőszerként
- A kenyér és más készítmények eltarthatóságának meghosszabbítására.
- Az ételek összekapcsolására
- Állagjavításra cukrászati készítményeknél, például fagylaltok, cukrászkrém, kekszek és muffinok esetében.
- Panírozásnál és lisztezésnél.
Figyelmeztetések
Tartalmazhat diófélék, szezámmag és glutén nyomait.
Összetevők
Kukoricakeményítő*
*Ökológiai gazdálkodásból származik.
Ez az információ változhat. Kérjük, ellenőrizze a termék csomagolását.
Tanúsítvány
ES-ECO-020-CV EU mezőgazdaság.
Tápértéktáblázat
-
100 Gramm részére
-
Energiaérték354 Kcal
-
Zsírok / lipidek0.5 G
-
Telített zsírsavak0.1 G
-
Szénhidrátok87 G
-
Cukrok0 G
-
Élelmi rost0 G
-
Fehérjék0.5 G
-
Só0.01 G
Specifikációk
-
Ehhez a termékhez még nincs kérdés.
Kérdések és válaszok
Tegyél fel kérdést a termékről, és választ kapsz a hatalmas Naturlovers közösségtől.
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.