Csokoládék
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
-
DardenneMogyorós és csokoládés, 100%-ban növényi kenhető krém
300 G3 004,42 Ft As low as 2 885,53 Ft -
Chocolates Sole72%-os étcsokoládé mandulával és sztíviával
100 G (Kakaó - Mandula)1 784,68 Ft As low as 1 713,29 Ft -
EthiquableÉtcsokoládé kandírozott naranccsal, peru-haiti bio
100 G1 653,55 Ft As low as 1 587,41 Ft -
BlanxartPeru 81% bio csokoládé hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül
80 G1 309,62 Ft As low as 1 257,24 Ft -
Alternativa3Bio fahéjas forró csokoládé
125 G (Csokoládé - Fahéj)2 032,20 Ft As low as 1 950,91 Ft -
Vivani44%-os tejcsokoládé karamellel és maras rózsaszín sóval
80 G1 529,10 Ft As low as 1 452,64 Ft -
Chocolates Sole56%-os étcsokoládé naranccsal
100 G (Narancs - Vanília - Kakaó)1 598,51 Ft As low as 1 534,57 Ft -
Aove
Chocolates Sole73%-os étcsokoládé olívaolajjal
100 G (Vanília - Kakaó)1 771,84 Ft As low as 1 700,97 Ft
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Azonban nem minden csokoládéfajta egyformán előnyös: nem ugyanaz az íze egy tejcsokoládénak, mint egy tiszta csokoládénak; és nem ugyanolyan egészséges egy ipari csokoládé, mint egy ökológiai, organikus vagy bio csokoládé. Fedezd fel a különbséget, és tudd meg, melyik a legjobb csokoládé!
Csokoládéfajták
A csokoládét a kakaóbabból készítik, amely egy meleg éghajlatú területeken növő fa termése. A tiszta kakaó keserű, ezért csokoládé készítésekor vajat és cukrot adnak hozzá. Innen kezdve más összetevőket is hozzá lehet adni, amelyek különféle csokoládéfajtákat eredményeznek:
- Étcsokoládé: legalább 43% kakaót kell tartalmaznia, ha 50-70% fölötti, akkor "tiszta" csokoládénak számít.
- Tejcsokoládé: tejet adnak hozzá. Lágyabb íze van, de több zsírt is tartalmaz.
- Fehér csokoládé: nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat, tejet, cukrot és aromákat.
Ezenkívül lehet dióval, gyümölccsel készült csokoládé, valamint más formákban is, mint például a klasszikus csokoládétábla, csokoládékrém vagy kakaódarabok. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tiszta kakaótartalom, annál egészségesebb a csokoládé.
Ökológiai, organikus vagy bio csokoládé
Az ökológiai csokoládé, más néven organikus vagy bio csokoládé, olyan csokoládé, amely fenntartható gazdaságokból származó kakaóból készül, amelyek nem használnak peszticideket és más vegyi anyagokat. A terméket a lehető legkevesebbet kezelik, nem adnak hozzá tartósítószereket vagy felesleges adalékanyagokat. Az eredmény egy egészségesebb és előnyösebb csokoládé mind a bolygó, mind a kakaót termelő közösségek számára.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.