
Csokoládék
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
- Chocolates Sole
56%-os étcsokoládé fahéjjal
100 G (Vanília - Fahéj - Kakaó)1 580,92 Ft As low as 1 517,68 Ft - Hamarosan készletenRapunzel
Csokoládéból készült katicabogarak
800 G29 268,62 Ft As low as 28 097,88 Ft - Hamarosan készletenProbios
Gluténmentes tejcsokoládé húsvéti tojás
200 G6 293,61 Ft As low as 6 041,87 Ft - Hamarosan készletenAltereco
Étcsokoládé bio manduladarabokkal
100 G2 035,78 Ft As low as 1 954,35 Ft - Hamarosan készletenEthiquable
Bio nicaragua-i gianduja étcsokoládé
100 G2 102,58 Ft As low as 2 018,48 Ft - Hamarosan készletenProbios
Tejcsokoládé tojás mogyoródarabokkal, gluténmentes
200 G8 539,63 Ft As low as 8 198,04 Ft - Hamarosan készletenPalais D'Ebene
Étcsokoládé és tejcsokoládé válogatás
180 G5 949,21 Ft As low as 5 711,24 Ft - Hamarosan készletenKaoka
Étcsokoládé 70% kakaóval – tengeri sóvirággal
100 G1 399,35 Ft As low as 1 343,38 Ft - Hamarosan készletenJean Hervé
Ropogós csokoládé mogyoródarabokkal és tejjel
350 G4 539,69 Ft As low as 4 358,10 Ft
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Azonban nem minden csokoládéfajta egyformán előnyös: nem ugyanaz az íze egy tejcsokoládénak, mint egy tiszta csokoládénak; és nem ugyanolyan egészséges egy ipari csokoládé, mint egy ökológiai, organikus vagy bio csokoládé. Fedezd fel a különbséget, és tudd meg, melyik a legjobb csokoládé!
Csokoládéfajták
A csokoládét a kakaóbabból készítik, amely egy meleg éghajlatú területeken növő fa termése. A tiszta kakaó keserű, ezért csokoládé készítésekor vajat és cukrot adnak hozzá. Innen kezdve más összetevőket is hozzá lehet adni, amelyek különféle csokoládéfajtákat eredményeznek:
- Étcsokoládé: legalább 43% kakaót kell tartalmaznia, ha 50-70% fölötti, akkor "tiszta" csokoládénak számít.
- Tejcsokoládé: tejet adnak hozzá. Lágyabb íze van, de több zsírt is tartalmaz.
- Fehér csokoládé: nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat, tejet, cukrot és aromákat.
Ezenkívül lehet dióval, gyümölccsel készült csokoládé, valamint más formákban is, mint például a klasszikus csokoládétábla, csokoládékrém vagy kakaódarabok. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tiszta kakaótartalom, annál egészségesebb a csokoládé.
Ökológiai, organikus vagy bio csokoládé
Az ökológiai csokoládé, más néven organikus vagy bio csokoládé, olyan csokoládé, amely fenntartható gazdaságokból származó kakaóból készül, amelyek nem használnak peszticideket és más vegyi anyagokat. A terméket a lehető legkevesebbet kezelik, nem adnak hozzá tartósítószereket vagy felesleges adalékanyagokat. Az eredmény egy egészségesebb és előnyösebb csokoládé mind a bolygó, mind a kakaót termelő közösségek számára.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.