Csokoládék
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Szűrés szempont szerint
Rendezés szempontja
-
Chocolates Sole73%-os étcsokoládé borsmentával
100 G (Borsmenta - Kakaó)1 746,16 Ft As low as 1 676,31 Ft -
Chocolates Sole73%-os étcsokoládé mogyoróval
150 G (Vanília - Mogyoró - Kakaó)2 644,92 Ft As low as 2 539,12 Ft -
El Oro de los Andes100% kakaótartalmú cukormentes csokoládé
100 G2 925,33 Ft As low as 2 808,32 Ft -
Hamarosan készletenAlternativa3Bio forrócsokoládé tasakokban
350 G4 575,68 Ft As low as 4 301,14 Ft -
Hamarosan készletenKaokaÉtcsokoládé 70% kakaóval – tengeri sóvirággal
100 G1 369,55 Ft As low as 1 313,29 Ft -
Hamarosan készletenJean HervéRopogós csokoládé mogyoródarabokkal és tejjel
350 G4 436,02 Ft As low as 4 260,48 Ft -
Hamarosan készletenAlterecoÉtcsokoládé bio manduladarabokkal
100 G2 035,78 Ft As low as 1 933,99 Ft
Valószínűleg nincs olyan természetes termék, amely olyan népszerű és előnyös lenne, mint a csokoládé. Tápláló, antioxidáns, serkentő, védi a szívet, erősíti a memóriát... és ráadásul nagyon finom!
Azonban nem minden csokoládéfajta egyformán előnyös: nem ugyanaz az íze egy tejcsokoládénak, mint egy tiszta csokoládénak; és nem ugyanolyan egészséges egy ipari csokoládé, mint egy ökológiai, organikus vagy bio csokoládé. Fedezd fel a különbséget, és tudd meg, melyik a legjobb csokoládé!
Csokoládéfajták
A csokoládét a kakaóbabból készítik, amely egy meleg éghajlatú területeken növő fa termése. A tiszta kakaó keserű, ezért csokoládé készítésekor vajat és cukrot adnak hozzá. Innen kezdve más összetevőket is hozzá lehet adni, amelyek különféle csokoládéfajtákat eredményeznek:
- Étcsokoládé: legalább 43% kakaót kell tartalmaznia, ha 50-70% fölötti, akkor "tiszta" csokoládénak számít.
- Tejcsokoládé: tejet adnak hozzá. Lágyabb íze van, de több zsírt is tartalmaz.
- Fehér csokoládé: nem tartalmaz kakaóport, csak kakaóvajat, tejet, cukrot és aromákat.
Ezenkívül lehet dióval, gyümölccsel készült csokoládé, valamint más formákban is, mint például a klasszikus csokoládétábla, csokoládékrém vagy kakaódarabok. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tiszta kakaótartalom, annál egészségesebb a csokoládé.
Ökológiai, organikus vagy bio csokoládé
Az ökológiai csokoládé, más néven organikus vagy bio csokoládé, olyan csokoládé, amely fenntartható gazdaságokból származó kakaóból készül, amelyek nem használnak peszticideket és más vegyi anyagokat. A terméket a lehető legkevesebbet kezelik, nem adnak hozzá tartósítószereket vagy felesleges adalékanyagokat. Az eredmény egy egészségesebb és előnyösebb csokoládé mind a bolygó, mind a kakaót termelő közösségek számára.
Spokojení zákazníci
136 627 értékelés alapján
Ha nem látod, ellenőrizd a spam mappát, előfordulhat, hogy oda került.